středa 7. dubna 2010

STANLEY CUP V KLUBOVNĚ

Pot, krev a rock'n'roll
text a mobiloviny Milan

Poslední dobou jsme přivykli společenštějšímu trávení volného času. Co týden promítáme nebo se jinak bavíme v klubovně, navštěvujeme koncerty i festivaly, venčíme spolu psy. Stejně tak sobotní večer jsme nechtěli trávit doma. Když jsme ale pár minut před plánovaným začátkem akce poslali asi pět set tisíc esemesek, načež přišlo cirka pět set tisíc negativních odpovědí, a my seděli smutně tři u stolu, už se zdálo, že z toho dnes nic nebude.

Jako švábi do houslí se ale postupně plazili další a další příchozí, najednou nás bylo šest a začal turnaj smíšených dvojic v kroketbale nebo, chcete-li, v hokejketu, ve kterém naprosto pohořeli Vašek s Maruškou.



Když pak dorazil ještě Pája a Řízek, spojil se Pája s Marťasem a Řízek se Špínou a odehráli strhující mač o extrémně dlouhé hrací době, z nějž odešel poražen ten tlustější tým; neúprosné tempo hry jistě vycítíte z přiložené videoukázky.

Pak jsme ještě chvíli blbli, Řízek zahrál na moji kytaru, zatímco jeho dál hnila ve skladu, a už nám začala akce nápadně přetékat do druhého dne. Proto jsme uklidili hokejky, zuli brusle a vyrazili do postýlek.

Žádné komentáře:

Okomentovat