neděle 9. ledna 2011

MUFLONI PROTI DUŠÍNŮM, DÍL II.

text Maruška, Řízek, Milan, Terezka, Lucka, Kamča H., fotky Řízek

Silvestrovské ozvěny podruhé. Byl pan správce hodný, nebo to byl zakomplexovaný desperát? Jaký je příchod nového roku z pohledu němého tvora? Dalo se to tam vydržet, nebo nedalo? Kam vlastně zmizel ten muflon? A kam Dušín? Na tyto otázky odpoví, nebo neodpoví druhá část vzpomínek na pobyt v Rožmberku.


Za blankytně modrým závěsem na mě kouká trofej muflona s parfémem značky „Stinky socks“, na jednom parůžku guláš a na druhém síťovka s lahvemi kvalitní
lihoviny. Prostě pohled pro bohy. Noci jsou různé, na některé rádi zapomenete, na jiné si vzpomenete horko těžko. Nebo ty, které byste naopak zapomněli raději. Nakonec jsou tu i ty, které nezapomenete nikdy, ať už z jakéhokoli důvodu. A právě sem patří má jediná noc v ubytovně START i přesto, že to nebyla ona magická noc na 1. 1. 2011.
(Kamča H.) 
------------------------------------------------------------------------------

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Bohužel to nebyla ozvěna našich libých hlásků, ale pana správce-myslivce. Náš tvrdě radotínský styl chování asi v jeho žebříčku tolerance dosahoval do záporných hodnot a tak na nás byl občas trochu nemilý. „Ale pane správče, my Vám vaši nepřízeň k nám odpustíme, máte totiž moc pěknýho muflona a kamna na tavení skla!!":-)
(Terezka) 
------------------------------------------------------------------------------

LUCČINU VERZI PŘÍBĚHU SI I S OBRÁZKY MŮŽETE PROHLÉDNOUT PO KLIKNUTÍ NA IKONU MIRKA DUŠÍNA.

Správce tyran se mi vryl do paměti. Potkal jsem v metru chlápka v mysliveckym a adrenalin mi tryskal do žil. Aby ne, když jsem byl skoro u všech průserů (ač nevinně!), ostatně Kajetán ví taky svoje. A co teprv ten pomatenej autobusák, co projel zastávkou o pět minut dřív! Ještě, že jsme koupili Eisberga. S hodinama tam byl vůbec kříž. Jediný funkční běžely na Prima COOL a třeba v kuchyni bylo pořád pohodovejch 8:30. Jednou jsme si udělali Itálii, jen škoda, že to nevyšlo s tou pizzou na kamna.
(Milan)
------------------------------------------------------------------------------

Kamasutra bliká v dáli, Milan má jégrovky, Pája točí spícího Smígla. Večer utíká nad č(Č)eskou hrou a karibským rumem, budí mě Kašpárek v rohlíku. Kam zmizel muflon, přemýšlím s bruslemi na nohou a protivítr přináší běžkujícího Kajetána. Vašek se opíjí líbáním královny. Je půlnoc, Luky má narozeniny, tak zdravíme venkov. Nový rok projíždíme v mňoukajícím autě. Jsou to těžce vydělané peníze, říká si posádka, podobně jako v případě těch kurev v minus patnácti.
(Maruška)
 ------------------------------------------------------------------------------

Ujížděli jsme novoroční tmou, Maruška klimbala a kocour nepřestával mňoukat. Byl totiž vzteklý, že už jedeme domů a že si při naší 27hodinové návštěvě Rožmberka nic neužil. Nezažil offroadové bruslení na Lipně ani neviděl Pájovo dominové silvestrovské perpetuum. Neporazil dvě chytré žurnalistky a jednoho rádoby všeználka, hhh, ve hře Česko. A to dvakrát. A nevzali jsme jej ani do baru Kocábka, kde nám extrémně hnusná poslední večeře napověděla, že po půlnoci může být opravdu všechno jen lepší.
(Řízek)

PRVNÍ DÍL SILVESTROVSKÉ MOZAIKY NAJDETE TADY.