pátek 30. července 2010

MELOUNOVÁNÍ SE


Tanec, to je tvůj život
text Venál, úpravičky a fotky Řízek

Jak se již stalo – bez tří let pětiletou – tradicí, po táboru se vyráží za zábavou do víru našeho velkoměsta.

Nejinak tomu bylo i letos. Tentokráte jsme však ze zřejmých důvodů již nezavítali do doupěte bitek zvaného Futurum, ale zavítali jsme do doupěte kytek, chcete-li zeleniny. Pro neznalé, jednalo se o jakýsi klub Meloun, který roztáčel hvězdná kola sobotní československou diskotékou. Ti, kdo neměli prsa, museli u vstupu platit pade – dokonce i ti, u nichž je to sporné (autor a Luky Luky). Holky asi zval dýdžej Zagorka.

V sestavě, která čítala velice zkušené diskotékové borce, se objevili i pro letošek diskotékoví začátečníci, a možná i o to to bylo lepší. Potom, co jsme se konečně všichni sešli, někteří na večer velice dobře připraveni již z odpolední brigády, jsme začali vládnout parketu, rozvášňovat a obnažovat naše těla a v neposlední řadě i někteří z nás trochu střízlivět. Ono to vládnutí parketu vlastně nebylo moc těžké, když zpočátku tam kromě nás byly jen nějaké už trochu vysušené roštěnky a asi dva chlípní roštěnci.

Hodiny pomalu ale jistě utíkaly, někteří lidé mizeli, dýdžej hrál a my jsme začali pomalu ale jistě odpadávat. Samozřejmě, že ne všichni, ale jako bychom tušili, že večer se chýlí ke konci, tak naše taktika z úvodu večera se změnila z nekonečného tancování na oslovování dýdžeje, aby nám zahrál právě tu naší.

Po několika pokusech se skutečně povedlo a zahrál nám Vodopády od CHaoZZ a na přetřes přišla i velice populární píseň o 4% menšině, kterou sborově zpíval celý zaplněný sál. Co víc si ještě přát?

Tak zase někdy na luxusním mejdanu zdarec.

Made by Vencán 313 reg. ochr. zn. Kos Oř

Žádné komentáře:

Okomentovat