čtvrtek 15. října 2009

TRNÍ A KALHOTKY

Orgie s kalciem
text a phone-photo Milan

Večírky mají tu nevýhodu, že – a s tím sotva co zmůžeme – dříve nebo později překlenou v raníčko. Daní za noční život pak bývají rozličné nepříjemné fyziologické stavy, které každý léčí jinak. Mně bylo krátce před polednem, zatímco se ještě v klubovně odstraňovaly stopy po oslavě, po chuti vyrazit na kolo a jako kompenzaci za včerejší nezdravé jednání si dát trochu do těla. Tak jsem probudil esemeskou Řízka, který telefonicky kývnul.

Zvolili jsme trasu Radotínského kola. Úplně dobře nám nebylo, ale tušili jsme, že čas to spraví, jako ostatně vždycky všechno. Co jsme netušili, bylo, že nám výlet nabídne takovou sadu neotřelých zážitků!

V bezprostřední blízkosti silnice na Kuchař jsme nalezli jedny kalhotky malé, zručně pověšené na větvičce, jedny kalhotky velké, pohozené v křoví vedle jedněch trenýrek průměrných a krabice od mléka litrové. Pomalu střízlivějícím už se nám vracely dřívější intelektuální kapacity a se zapojením detektivní intuice jsme zvažovali různé varianty událostí, jež se tu v minulosti odehrály.

Konaly se zde orgie jedné drobné a druhé tlusté ženy s průměrným mužem, kteří si libovali ve zdravém životním stylu, ke kterému patří mj. i dostatečný přísun vápníku, obsaženého především v mléčných výrobcích?

Není ale litr mléka pro tři lidi málo, tím spíš, když je jeden z nich otylý?!

Bylo nám jasné, že jde do tuhého, proto jsme urychleně podezřelý prostor opustili. Jak jsme prchali, abychom už byli co nejdál od toho divného místa, nezvládl jsem na mokré lesní cestě řízení, a než jsem stačil zaklít, byl jsem v trní.

Narozdíl od večerní talkshow Báry Štěpánové jsem v něm sice nemusel debatovat např. na téma „Dala jsem mu hned první noc! No a?“, ale musím říct, že o moc lépe jsem se v tom skutečném trní necítil. Především jsem se nemohl dostat ven, protože to píchalo, když se člověk pohnul. A Řízek mi ani nepřišel na pomoc.

Na fotce je kolo v trní už beze mě a naznačená má trajektorie bezprostředně před havárií.

Časem přibude další report z tohoto výletu.

1 komentář:

  1. To je tedy skutečně netradiční zážitek! Zajímalo by mě, jak to bylo doopravdy. Spojitost mezi malými kalhotkami a velkými je podezřelé natož pak mléko.. to jsem tedy nepochopila :D

    OdpovědětVymazat