středa 5. srpna 2009

VE VILE, NA JACHTĚ A NA KOLE


Skandál
text Řízek, foto Randák

S třeskutým a třaskavým materiálem dnes přichází náš on-line občasník. Redakci se podařilo získat špionážní fotky několika prominentů, kteří si spolu užívali dovolenou v známém a atraktivním letovisku Dobrá Voda. Jedná se o tváře a těla dobře známé z byznysu, monopolů, dostihů a sázek a dalších deskových her.

Do redakce je přinesl neznámý vousatý muž zabalené do igelitové tašky a papíru od klobás, snad aby skandální obsah neprosákl. Obrázků máme tolik, že z nich časem uděláme i fotoalbum - další vousatý muž totiž svoje fotky poslal z mailové adresy registrované na Kajmanských ostrovech a podepsal se jako Kajman.

Zatím se spokojme se zjištěním, že pětice mužů a jeden pes v blaženém nicnedělání, popíjení a popojíždění na kolech strávila víkend v západních Čechách. Na trase se nevyhnula několika hospodám, koupání (a pobuřování), byla i v Kontantinkách, jak se v kraji říká, a v jakési Teplé. Tam mají klášter a pálivé jídlo. Kromě toho, jak z fotografií přímo vyplývá, muži navštívili i tajemný Jansův mlýn.

Další podrobnosti, jak nás známe, přineseme v dalších dnech. Kdybyste někoho z mužů poznali, nechte si to pro sebe.

Žádné komentáře:

Okomentovat