středa 18. března 2009

FOREJT V NOVÉM


Úvod do jarní části hanspaulky
text a archivní foto Řízek

Tak jsme se konečně zase dočkali. Po několika měsících netrpělivého okopávání čehokoli a sledování těch knechtů a primadon v Lize mistrů dnes nastal tak dlouho očekávaný den D. Začala nám fotbalová hanspaulka. Tedy aspoň papírově - obdržel jsem rozpisy. Samotná soutěž pro nás začíná za deset dní, což je tak akorát, abych stihl najít kopačky.

A než na to zapomenu, musím vyslat nejdůležitější informaci, s níž tentokrát přijdu. Ode dneška existují i nové stránky našeho týmu - www.forejt.banda.cz. Není na nich zatím nic moc k vidění, ale je tam ke stažení rozpis zápasů, věc naprosto klíčová a zásadní.

Co z jeho letmého prostudování vyplývá? Propast nejnižší soutěže s sebou přinesla četná úskalí. Tak například nás čeká cestování po všech možných pražských a prašných lokalitách, od Kbelů až po Hagibor. Kromě bonusové Pražačky, kterou nám přidělili asi omylem, tam snad není jediné hřiště, na které by se vůbec někdo mohl těšit. A dočkáme se i tradičního osmiligového depozitáře, jimiž jsou pivní týmy typu Gobi dezert.

Velké změny v kádru nenastaly, pouze skončili Honza S. a gólman Zdenda. Převratná (pro mě) bude hlavně změna postu - z pozice fotografa se vracím do role brankáře, po poněkud dlouhé (řekněme) zdravotní přestávce. Jestli teda najdu rukavice.

Poslední věc. Kolega Honza Huk vyslovil požadavek, zda by si za nás nemohl občas zahrát. Jeho plán založit vlastní tým totiž nějak ztroskotal. Tak jsem se chtěl spoluhráčů zeptat, co oni na to. Za jakýkoli názor budu vděčný.

Pěkný den a sportu zdar!

Žádné komentáře:

Okomentovat