neděle 19. října 2008

BÍDA S NOUZÍ NA HAGIBORU...

Traktor Praha B - FC Forejt 2:0 (1:0)
text Honza, archivní foto Ř.


Hagibor je prach a štěrk a udusaná hlína – toť naturalistický popis hřiště, na kterém jsme v neděli hráli. To ale není úplně přesný. Nehráli jsme. Chodili jsme po něm, občas jsme popoběhli, zřídkakdy byl k vidění i náznak rychlýho pohybu. Ale jinak jsme toho moc nepředvedli.

Jakoby to tušili rozhodčí, kteří se na náš mač vůbec neobtěžovali přijít. Zároveň mají na svědomí jediný klad tohoto utkání a to ten, že dostaneme padesátikorunu (!), protože jsme to napůl pískali my. Vlastně Řízek, který tam nebyl a možná o tom ani neví. Ale v zápise je napsanej.

Kdybysme si aspoň mohli na absenci sudích stěžovat. Bohužel. Venál sice tvrdil, že při jedný z našich šancí trefil brankář soupeře míče jiný velikosti než fotbalový. Ale to viděl (a cítil) jen on...

Na druhou stranu není úplně pravda, že bychom se nepodíleli na žádných brankách. Franta založil rychlou akci, která ale skončila napnutou sítí za Basítkem. Tomu mohli traktoristi děkovat v druhém poločase. To si s míčem hrál tak dlouho, až mu ho útočník vypíchl a dal gól číslo 2.

Vzhledem k naší ofenzivní nemohoucnosti to byl konec nadějí… Od hodnocení jednotlivců radši ustoupím, číst devětkrát hodně podobnou pasáž by zavánělo nudou – asi jako sledovat v neděli naše marné snažení.

1 komentář:


  1. Bazı europe kadınlarının avrupalı sikişmelerine porntube yardımcı olacaktır bakıldığı zamanlarda.

    OdpovědětVymazat